Зареждане...

Доставка и плащане

Доставка:

Продукти, поръчани в онлайн магазин Krasa.bg се доставят само на територията на Република България в рамките на 2 работни дни.

Доставка за гр. София до офис на ЕКОНТ е БЕЗПЛАТНА, ако вашата поръчка е на стойност над 40 лв. Ако поръчката е на по-ниска стойност, тогава цената на доставката за София е 3-5 лв. За страната поръчките ще бъдат доставени с куриерска служба Еконт до най-близкият до вас офис на куриерската служба или директно до вашият адрес. По изключение може да се използват и други начини на доставка, при желание на клиента.

Всички наши клиенти имат 20% отстъпка от цената на доставката с Еконт. Цената на доставката се изчислява съгласно на тарифите на куриерската служба и зависи от теглото и обема на пратката, от сумата на наложения платеж и от точното място на доставка.

Поръчки направени до 16:00 се изпращат в същият ден, поръчки направени след този час остават за изпращане на следващия ден. Пратките, които са заявени в Събота или Неделя ще бъдат доставени във Вторник за страната и в Понеделник за София.

Плащане:

Всички цени в онлайн магазин Krasa.bg са в български лева и с включен данък за добавена стойност.

При доставка в гр. София плащането се извършва в брой на куриера. В други градове на България доставката се извършва с куриерска служба Еконт, тогава заплащането е с наложен платеж.

Вие плащате продукта при получаването му, така ние гарантираме максимална удовлетвореност. Имайте предвид, че във всеки случай, имате възможност да прегледате пратката си (10-15 мин.). Ако не одобрявате продукта, можете да се откажете от поръчката при получаването, но тогава ще заплатите стойността на доставката и разходите за връщането на пратката към нас.