Зареждане...

Как да изберем подходящо за нас бижу?

Доста често можете да видите, как красиво облекло развалят неправилно избрани украшения. Но за да направите правилния избор не е толкова трудно. От тази статия, вие ще научите как да изберете правилно бижута за различни дрехи.

За да изглеждате винаги стилно и красиво, при подбора на бижута трябва да бъдат последвани 10 основни правила:

01Облеклото и украсата към него трябва да бъдат избрани съответно на събитието, където отивате.

02Цвета на аксесоарите трябва да бъде избран в зависимост от тип на външния ви вид. Преди избора трябва да решите кой сте: пролет, лято или есен, зима.

03Не забравяйте за умереност. Дори ако отидете на парти на Нова година, не забравяйте, че не сте "коледно дърво". Има едно неписано правило, колкото жената е по-възрастна, толкова по-малко украшения е позволено да носи едновременно.

04За изящни рокли най-добре да изберете крехки аксесоари, а за рокли, изработени от дебел плат подходящи са по-масивни украси.

05Материалите трябва да бъдат комбинирани. Ако преди сребро и злато не се препоръчваше да се носят едновременно, то сега това правило се пренебрегва от много стилисти. Основното е, че образът проектиран в еднакъв стил.

06Към ярко облекло бижута трябва да бъдат незабележими, и точно така обратното.

07Не може да се комбинира златна бижута и имитационна бижута. Счита се, лоши манери.

08Поставяне в непосредствена близост украшения разваля целия образ.

09Не е необходимо да се допълват с украси:

  • лъскави рокли;
  • облекло, която има: асиметричен изрез на гърлото, около шията се намира драперия, на корсажа има цветя, бродерия или камъни;
  • рокли с издути ръкави, жабо и волани.

10Украсите са предназначени да подчертаят една или друга част от тялото ви. Затова избраната бижута може да ви направи комплимент или да развали целия ви ден.
Всяка жена сред аксесуарите има и бижута. Това е всякакви колиета, пръстени, обеци, висулки, гривни. Особено популярни сред жените се колиета от не скъпоценни метали, защото те освежават всяко облекло.
За съжаление, не всички жени знаят как право да избират най-подходящо украшение за деколтета на рокля или блуза. Ала неправилно избрана бижута може да развали целия ви образ. Затова ние ще се опитаме да ви помогнем в тази не лека задача.

Деколте - един от най-популярният изрез на съвременните жени. Въпреки, че много хора смятат, че за такъв изрез подходящи са всички украси, ала в действителност това не е така. Тъй като самият изрез привлича вниманието, не е необходимо да се подчертава изреза веднъж.