Зареждане...

Предимства на бижута

Преди две-три десетилетия имитационната бижута се считала като признак на лош вкус. Сега времената са се променили и отношението към модата на бижута съответно. Дори може да се каже, че в момента цъфти популярността на имитационната бижута, тя не само е станала изключително популярна, но често оставя след себе си бижута, която изработена от благородни метали и скъпоценни камъни. Нараства броят на момичетата и жените, които предпочитат да купуват имитационна бижута, вместо да инвестират сериозно в скъпи бижута. И така, че каква е тайната на невероятна популярност на бижутерията? Има най-малко пет безспорни предимства на имитационната бижута:

1. Украси на най-новите модни тенденции.

Поради възможността лесно да се адаптира към новите условия и да реагира бързо на всички модни иновации, бижута винаги е създадена по най-новите модни тенденции. С такиви украси вие ще изглеждате модерни и стилни във всяка ситуация. В съответствие с новите тенденции в модата бижута може да се променя често.

2. Ефектно разнообразие - към всяко облекло.

Скъпи с малки диаманти, накити никога няма да разпределят красотата на елегантен костюм и ефекта на вечерни рокли. Съвсем различно може да се каже за бижута. Богата гама от бижута винаги позволява ви да изберете на всякакви дрешки това, която ще ви направи ярка и стилна.

3. Оригиналност и екстравагантност.

Възможност за създаване на бижута от екзотични материали – е смес от пластмаса и метал, полу-скъпоценни камъни и естествена кожа, стъкло и дърво – в класически скъпи бижута това не може да се намери, която не може да се каже за бижута. Разнообразието на използваните материали прави бижута оригинална и интересна.

  

4. Цена и качество.

Украсите на бижута са изработени по технологията на бижута: се използва покритие от злато, сребро, родий - ето защо те изглеждат толкова впечатляващо. Модерни бижута, особено високо-качествени имитации на скъпоценни метали и камъни, често доста неразличими на външен вид от бижутата. Разграничаване на фалшификата от природните богатства не всеки може. Особено ако бижуто е покрито със злато или посребрени, а вместо скъпоценни камъни се използват кристали Сваровски. И цената на такава бижута ви позволява да създаде цяла колекция от любимите си украси за всеки повод.

5. Ярки цветове.

Модерни бижута не се ограничава до естествени цветове. Ярките цветове на пластмасови гривни, изискани нюанси на стъклени висулки перфектно допълват всяко облекло, независимо дали е вечерна рокля или бизнес костюм.

 За тези няколко причини бижута има такова огромно търсене във всички части на света и популярността му расте. А какво да се носи - вие решавате!